Радио Плетеница: Програмска шема - субота, 04. јул 2020

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Наташа Поповић, р.
07:15
Микс
09:10
Микс
11:30
Микс
13:05
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Сачувај тајну - Душко Костић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Музичка плетеница, р.
19:10
Микс, р.
21:00
Винил - Откуд теби Руле - Бора Јањић Шапчанин, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Мирослав Илић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Јесен стиже дуњо моја, јесен рана - Милан Прунић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Етника, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Винил - Ђурђевска кишица - Бата хармоникаш и Благоје, р.
05:05
Микс, р.