"Медији подстичу поделе у друштву од којих профитирају политичке и економске елите, а страдају грађани," каже у подкасту "Бермудски троугао" новинарка РТВ Љубица Гојгић. Шта замера југоносталгичарима, како се очаравала и разочаравала новинарством и колегама, како су на професију утицали кредити за стан, зашто мисли да неће извештавати из Брисела и зна да неће из Мелбурнa са Аустралијан опена.

Гошћа прве епизоде подкаста „Бермудски троугао" Љубица Гојгић тврди да је данас теже бити новинар него икада, трага за кривцима и пропуштеним шансама да се слобода медија освоји и објашњава ко профитира на рововима у које су данас новинари укопани.

У разговору о јавном сервису, новинарима на Твитеру, таблоидима и професионалним стандардима, ауторка емисије „Прави угао" Радио-телевизије Војводине и добитница најважнијих новинарских награда објашњава и како ју је извештавање из Хашког трибунала променило и подсећа се времена када се у троуглу три кафане, новинарском Бермудском троуглу, гајило најбоље српско новинарство.

Гост: Љубица Гојгић
Аутор подкаста: Драгана Пејовић