Читај ми!

Kakav gest! Podmladio beskućnika za 20 godina

Frizer Džošua Santjago iz SAD odlučio je da obraduje jednog beskućnika i ošiša ga kako on želi. Nova frizura podmladila je beskućnika za bar 20 godina.

Inače Džošua je poznat po besplatnom šišanju za ljude koji žive kao beskućnici u SAD. Na snimku koji je objavljen na Instagramu vidi se beskućnik kako sedi na stolici sa dugom i neurednom bradom. Berberin i frizer Džošua, brzim i veštim potezima podšišao mu je i bradu i kosu.

Od kada je snimak podeljen na Instagramu, pogledan je 27.000 puta i ima preko 1.700 lajkova. Džošua je napisao:"Svako zaslužuje da se oseća dobro u sebi!" Na Tik-toku video je pogledalo oko 6,5 miliona ljudi.

Postoji podatak da se u 2020. godini beskućnik u Brazilu ponovo spojio sa svojom porodicom pošto je njegova fotografija postala viralna na internetu. Žoao Koeljo Gimareš upoznao je majku i sestru posle decenije života na ulici.

Njegova porodica je pretpostavila da je mrtav, ali ga je prepoznala kada je njegovu fotografiju na Instagram postavio biznismen po imenu Alesandro Lobo, koji je vlasnik prodavnice muške mode i berberskih usluga.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво