Mislili da su provalnici a na tremu kuće ipak je u toku bila svađa - medveda

Mirnu noć u jednoj porodičnoj kući u Kaliforniji poremetili su zastrašujući zvuci. Porodica Rosas mislila je da je u pitanju provala, ali - prevarili su se.

Proverom snimaka sa sigurnosnih kamera, ukućani su videli dva medveda na prostirci na tremu kuće. 

„Čuo sam buku ispred naših vrata i isprva sam bio zabrinut da možda provalnici pokušavaju da uđu u naš dom", rekao je Pedro Rosas za portal Metro UK.

„Kada smo proverili naše sigurnosne kamere da vidimo odakle dopiru zvukovi, bio sam zapanjen kad sam video kako se dva medveda tuku upravo na našem otiraču", ispričao je domaćin.

Posle nekog vremena, pojavljuje se i njihova mama, pošto su u pitanju mladunci, penje se stepenicama trema, prolazi tačno između njih, a zatim odlazi, prenosi Bored Panda.

„Medvedi se često približavaju našoj kući pošto živimo vrlo blizu planina, ali ih nikada nismo videli tako blizu naših ulaznih vrata", dodao je Pedro.

„Mladunci su bili visoki malo manje od metar, ali mama im je zaista jedan ogroman medved!" rekao je na kraju ushićeni Pedro.

broj komentara 4 pošalji komentar
(nedelja, 20. sep 2020, 19:47) - anonymous [neregistrovani]

Hogar Strašni

Ivane koliko puta ćemo slušati tu priču? Svaki put kad se spomenu medvjedi?

(nedelja, 20. sep 2020, 18:22) - Gastarbajtovanje [neregistrovani]

Nemačke novine:

Dok je u šumi na istoku Rusije,84.godišnja žena skupljala bobice,pred nju je izašao medved!Žena je nadala dreku i - zapalila novine!Medved je pobegao!-(Е,сад,ако је била Правда,зна се слика насловне стране,кажем ја!)

(nedelja, 20. sep 2020, 12:21) - Ivan Zgrozeni [neregistrovani]

Pre

mesec ipo dana sam kampovao na Tari. U sred noci me je probudila lomljava grana. Pomislih da pada drvo pa istrcah sa lampom u ruci i uperim u pravcu odakle se cula lomljava. Videh dva oka kako svetle. Viknuh: "Sta radisu tu"? On cuti i gleda. Zatim se okrenu u ode. Ujutro mi je rendzer rekao da je to bio medved. Da se nije okrenuo nego krenuo ka meni potukli bismo se. U Kururu biste videli naslov: "Starac pretukao medveda u Nacionalnom parku Tara". Toliko sam bio ljut.

(nedelja, 20. sep 2020, 08:35) - anonymous [neregistrovani]

Nebuloze

3 metra visoki a jedva do brave dosegnu? Kakve nebuloze...

div id="adoceanrsvdcfhklggd">