Čitaj mi!

Džoni Dep mi je spasao život – otkriva Kortni Lav

Američka pevačica Kortni Lav otkrila je da joj je Džoni Dep spasao život posle predoziranja krekom i tako joj pomogao u najmračnijem periodu njenog života.

„Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba The Viper Room u Los Anđelesu.Tada sam bila zavisnik od heroina, bilo je to 1995. godine", istakla je Kortni Lav.

Napomenula je da su socijalne službe pomogle njenoj ćerki Frensis da prebrodi taj period.

„Džoni Dep je napisao pismo mojoj ćerki o tome na četiri stranice, iako se tada nismo dobro poznavali. Moju ćerku je pokušavao da uteši na njen 13. rođendan. Poslao je limuzinu za Frensis i njene drugarice", rekla je Kortni Lav.

Kortni je pružila podršku i Džonijevoj bivšoj supruzi Amber Herd, sa kojom se sudi.

„Bila sam najomraženija žena u Americi, na svetu, mnogo pre nego što je TikTok nastao. Razumem kako se Amber oseća. Možete li da zamislite da ste na njenom mestu?", rekla je Kortni.

Kasnije je odgovorila na komentare u kojima su je ljudi kritikovali zbog tog poteza. Ponovo je objasnila da ne želi da se svrstava ni na čiju stranu.

„Želim da budem neutralna. Neću nikoga maltretirati. Dovoljno sam bila maltretirana tokom života", napomenula je Kortni Lav.