Читај ми!

Ilon Mask i Grajms se razišli, ali se i dalje vole

Vlasnik kompanije „Tesla“ i osnivač „Spejs eksa“ Ilon Mask i muzičarka Grajms raskinuli su posle tri godine veze. Bivši par je i dalje u dobrim odnosima, tvrdi Mask, i zajedno se brinu o svom sinu.

Pedesetogodišnji milijarder Ilon Mask je potvrdio da su se on i 33-godišnja kanadska pevačica Grajms razišli.

„Polurazdvojeni smo ali se i dalje volimo, viđamo se često i odlično slažemo“, otkrio je Mask za Njujork post, pernosi portal Entertejment vikli.

„Razlog je pre svega to što moj posao u 'Spejs eksu' i 'Tesli' zahteva da veći deo vremena provodim u Teksasu ili u inostranstvu, a njen posao je vezan uglavnom za Los Anđeles“, dodao je Mask.

Mada se pevačica pojavila na crvenom tepihu na Met gali polovinom meseca, Mask nije prisustvovao ovom događaju sa njom. Vest je objavljena nedelju dana pošto je prva potpuno civilna posada „Inspiracija 4“ koju je „Spejs eks“ poslao u svemir, uspešno završila svoj let i sletela na obalu Floride.

Prve vesti o romantičnoj vezi između Maska i Grajms pojavile su se u maju 2018, kada su zajedno prisustvovali upravo Met gali, posle njegove kraće veze sa glumicom Amber Herd.

Otkako su u maju 2020. dobili sina, Mask je priznao da majka trenutno ima veću ulogu od njega, ali da se nada da će kada „klinac odraste“ biti više mesta i za njega.

Mask, koji je bio oženjen tri puta, sa dve žene, ima pet sinova iz prvog braka. Od 2000. do 2008. godine bio je u braku sa Džastin Mask koju je upoznao još kao student, a koju je ostavio zbog glumice Tulale Rejli. Sa njom se prvi put venčao 2010. godine i brak je trajao dve godine, da bi se 2013. ponovo venčali i razveli posle tri godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво