Читај ми!

Tomas Markl izvodi Megan i Harija pred sud da bi viđao unuke

Otac vojvotkinje od Saseksa Megan, hoće da na sudu od nje i princa Harija traži pravo da vidi svoje unuke, Arčija i Lilibet.

Tomas Markl uskoro će podneti zahtev kalifornijskim sudovima da dobije pravo da viđa svoju unučad.

Iz svog doma u Rosaritu u Meksiku, 77-godišnji otac vojvotkinje od Saseksa poručio je da se nada da kraljica Elizabeta Druga i drugi članovi kraljevske porodice neće „kazniti“ njegove unuke zbog „lošeg ponašanja“ njegove ćerke i princa Harija.

„Arči i Lili su mala deca. Oni nemaju veze s politikom. Oni nisu deo igre“, rekao je Tomas dodajući da su njegova unučad članovi kraljevske porodice i da imaju ista prava kao i drugi članovi te porodice.

Megan je nedavno govorila o zategnutim odnosima sa svojim ocem i istakla da nikada ne bi mogla da se pomiri s njim zbog montiranih fotografija i prosleđivanja njenog ličnog pisma tabloidima uoči venčanja sa Harijem.

Nakon sramnog postupka Tomas nije došao na venčanje svoje ćerke 2018. godine.

„Gledam Arčija, razmišljam o ovom detetu i iskreno ne mogu da zamislim da učinim bilo šta da namerno nanesem bol svom detetu. Ne mogu to da zamislim, pa mi je teško da se pomirim sa takvim postupkom (svog oca)“, rekla je Megan gostujući u emisiji Opre Vinfri.

Megan je bliska sa majkom, 64-godišnjom Dorijom Ragland.

Unuk kraljice Elizabete Druge i njegova supruga Megan odstupili su od obaveza u kraljevskoj porodici u februaru nakon što su odlučili da se povuku prošle godine. Žive u Sjedinjenim Američkim Državama. Sina Arčija su dočekali u maju 2019. godine, a Lilibet u junu ove godine.

Vojvotkinja od Saseksa optužila je kraljevsku porodicu u intervjuu kod Opre Vinfri, da podstiče atmosferu rasnog neprijateljstva, toliko intenzivnu, da se približila samoubistvu dok je bila trudna sa svojim prvim detetom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи