Читај ми!

Buran aplauz Mileni Radulović na promociji ruskog filma „Superdip“

Topao prijem koji sam doživela od publike i mojih kolega i prijatelja izuzetno mi znači, jer su svi došli da podrže moj rad i bili uzbuđeni da vide ruski film u kojem od naših glumaca samo ja igram, rekla je Milena Radulović gostujući na Radio Beogradu 202 povodom sinoćne premijere filma „Superdip“.

Pred početak specijalnog premijernog prikazivanja ovog ostvarenja, Milena se pojavila na pozornici beogradske Kombank dvorane. Publika ju je pozdravila snažnim i dugim aplauzom. Glumica je naglasila da je bilo veoma dirljivo to kako ju je publika dočekala.

„Dirljiva je i činjenica da su uz mene sve ovo vreme“, rekla je Milena aludirajući na period od kada je otvorenim istupanjem o seksualnom zlostavljanju uzdrmala domaću javnost.

Milena Radulović u ruskom filmu Superdip tumači glavnu ulogu. Igra epidemiološkinju Anu Fjodorovu, koja sa specijalnom vojnom jedinicom ima zadatak da otkrije uzrok misterioznih događaja na naučnoj stanici koja se nalazi duboko ispod površine zemlje, na Koljskom poluostrvu. Ostvarenje je inspirisano istinitim događajem.

Kaže da je učestvovala i u pisanju nekih scena, te da bi budućnosti volela da više učestvuje u samom procesu stvaranja filma, ne samo kao glumica.

Karijera joj se paralelno razvija u našoj zemlji i u Rusiji, a možda uskoro i u nekoj drugoj.

„Dopada mi se francuski jezik i volim francusku kinematografiju. Tako da bih volela na tome da radim i naravno da učim da pišem scenarija. Inače, volim da radim i rad je taj koji me dovodi do novih uloga, do samopouzdanja. Rad je taj koji me čuva“, naglasila je Milena.

Dok je u Moskvi, vreme za opuštanje provodi baveći se jogom i meditacijom.

„Kad dođem u Beograd, vreme koristim za druženje sa prijateljima, jer koliko god imam divnih drugara i kolega u Moskvi, ta druženja nikad nisu kao ova ovde. Između ostalog i zbog toga što je ruski humor toliko blag u odnosu na naš“, zaključila je mlada glumica, gostujići u emisiji Obrati pažnju na Radio Beogradu 202.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи