Bliži se kraj nastavka "Igre prestola"

Džordž R.R. Martin, autor romana „Igra prestola“, obradovao je obožavatelje. Izjavio je kako mu izolacija zbog pandemije koronavirusa pomaže u pisanju nastavka popularne priče.

Pisac je inače smešten u svojoj kolibi u planinama, odakle se javio obožavateljima i najavio da će nastavak avantura pod imenom Winds of Winter biti pun zapleta i složenih radnji. 

„Svakog dana satima radim na pisanju nastavka i - napredujem. Pre neki dan sam završio celo jedno poglavlje, prošle nedelje takođe jedno, a jedno pre desetak dana", napisao je Martin na svom blogu i dodao da je veći deo knjige već napisan.

Martin je dodao da napreduje sa radom, da je zdrav, u punoj formi, i da se, za nekoga ko ima 71. godinu - oseća odlično.

To ipak ne znači da će brojni ljubitelji ove literature novu knjigu imati brzo u svojim rukama. Martin kaže da ima još dosta posla da priču privede kraju, a otkriva i da će knjiga „biti više nego obimna".

Pisac je takođe rekao i da žali što je otkazao put na Novi Zeland, upravo zbog toga što mu treba vremena da završi očekivani nastavak svetski poznate priče.

„Velington mogu da posetim sledeće godine. Nadam se da će do tada i pandemija i Winds of Winter, biti završene", napisao je Martin.

Martin je takođe otkrio i nekoliko detalja o likovima iz Vesterosa nagovestivši „ da bi Arja mogla nekoga da ubije".

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво