Читај ми!

Novi spot Dina Merlina za pesmu „Mi" osvaja region

Dino Merlin predstavio je novi singl i spot za pesmu „Mi" sa kojom je već osvojio region i stigao do samog vrha po broju pregleda.

Spot je sniman na području koje je pod zaštitom Uneska. Već ima veliki broj pregleda koji ga svrstavaju u najpregledanije materijale u regionu. 

U crnogorskom kompleksu „Porto Montenegro" Dino Merlin je premijerno predstavio video-spot za pesmu Mi.

Ovo je prvi singl s narednog, dvanaestog albuma ovog kantautora.

Video-spot je za samo 13 sati na Jutjubu pregledan više od 650.000 puta.

Imajući u vidu odličnu saradnju i brojna zajednička izdanja dva najveća diskografa u regionu „Kroacija rekordsa" i PGP RTS-a (poput najnovijeg albuma Bajage i instruktora), zanimljivo je da je u ovom trenutku na drugoj poziciji „u trendingu", video-spot Ja sam momče sa Kosova, koji je pre pet dana objavio PGP RTS, za pesmu koju su snimili glumac Milan Vasić i trubač Dejan Petrović. 

U realizaciji spota za ovu pesmu Dina Merlina, učestvovali su umetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije predvođeni rediteljkom umetničkog imena KUKLA, a sniman je u „Porto Montenegru", marini i nautičkom naselju u Bokokotorskom zalivu, koje je pod zaštitom Uneska, te prvom „One&Only" rizortu u Evropi koji se otvara u proleće 2021. godine.

„Pesma je puna života, optimizma, nade i vere u bolje sutra. Mi najavljuje novo vreme, vreme u kojem više nego ikad trebamo biti Mi, jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas", kaže Dino Merlin.

Promocijom spota i pesme, Dino Merlin i „Porto Montenegro" su započeli višegodišnju kreativnu partnersku saradnju.

„I jedni i drugi želimo da stvaramo dela koja ostaju, da promovišemo i stvaramo nove vrednosti o kojima slično razmišljamo'", zaključuje Dino Merlin.

Muziku za tekst Dina Merlina zajednički potpisuju Dino Merlin i Mahir Bithaus, dok su aranžman radili Ozan Bayraša i Adis Sirbubalo.

Na spotu, uz već spomenutu rediteljku, učestvovala je snimateljska ekipa s direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem iz Beograda na čelu, kao i plesna grupa predvođena koreografkinjom Helenom Janjušević iz Zagreba, a sve u produkciji „Magaze" iz Sarajeva i „Porto Montenegra".

Dino poručuje kako u ovim vremenima ne smemo gubiti optimizam, veru i nadu, i da moramo pokazati jedni drugima, a najpre sami sebi, da iz svega ovoga možemo izaći bolji i plemenitiji.

Pesma Mi sadrži upravo takvu snažnu, ljudsku poruku. Jer biti čovek, ali i imati to ljudsko u sebi u današnje vreme je najbitnije.

Budimo ljudi, budimo svoji, budimo MI - poruka je nove pesme Dina Merlina.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи