Prvi finalisti „Beovizije“: Euforično očekujemo finale u nedelju

Igor Simić, Thea Devy, Neda Ukraden, Andrija Jo, Marko Marković i grupa EJO odabrani su da u nedelju nastave da se takmiče za srpskog predstavnika na 65. „Pesmi Evrovizije“. U izjavi za Internet portal RTS-a, finalisti kažu da jedva čekaju nedelju i nastavak takmičenja.

Takmičari koji su iz prve polufinalne večeri „Beovizije 2020“ obezbedili mesto u finalu zadovoljni su večerašnjim nastupom.

„Nisam znao šta mogu da očekujem, nadao sam se pobedi, ali stalno sam govorio da možda ne prođemo. Ceo moj tim je 'iskidao'“, uzbuđeno priča Andrija Jo dodajući da je prezadovoljan i da je prolaskom u nastavak takmičenja „već pobedio“.

Članovi grupe EJO presrećni su zbog prolaska i pozdravljaju sve svoje obožavaoce.

„Nisam očekivao, ali sam se nadao“, istakao je Igor Simić koji će u finalu nastupiti peti.

Thea Devy priznaje, u izjavi za Internet portal, da je veoma srećna zbog prolaska u finale „Beovizije“.

„Presrećan sam, šta drugo, da se zahvalim celoj Srbiji, svima koji su glasali, celom jugu i Vladičinom Hanu, mnogo vam hvala, verujte u mene kao što ja verujem u vas“, kaže Marko Marković koji 29. februara slavi rođendan uz prolazak u finale nacionalnog izbora za predstavnika na 65. „Pesmi Evrovizije“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво