Читај ми!

„Beogradski sindikat“ na proleće u Areni

Domaći sastav „Beogradski sindikat“ najavio nastup 28. aprila u Beogradskoj areni. Ulaznice za koncert, koji će za razliku od dosadašnjih nastupa biti na tehnički višem nivou, već su u prodaji i to po cenama od 1.200 i 1.500 dinara.

Grupa „Beogradski sindikat" održaće 28. aprila koncert u Beogradskoj areni, a ulaznice, po „društveno prihvatljivim" cenama od 1.200 (parter) i 1.500 dinara (tribine), od danas su u prodaji, najavljeno je na konferenciji za novinare.

Boško Ćirković Škabo je rekao da, od objavljivanja poslednjeg, trećeg albuma pod nazivom Diskretni heroji (2010), koji je sa njihovog zvaničnog sajta besplatno preuzelo više od milion ljudi, nisu imali mnogo prilika za nastup.

„Više se bavimo društvenim aktivizmom nego muzikom, pa uprkos velikom interesovanju publike, nismo imali priliku da nastupamo. Zato smo odlučili da publici, koju smatramo svojim prijateljima, i sebi priredimo koncert u Beogradskoj areni", istakao je Ćirković.

Beogradska arena se nametnula kao adekvatan prostor zbog njihove želje da održe tehnički zahtevniji i veći koncert.

Ćirković je objasnio da će koncert izgledati kao i svaki njihov dosadašnji nastup, samo što će biti tehnički na jednom višem nivou, u skladu sa prostorom, imaće definisaniji koncept, muzika će biti dopunjena „zanimljivim elementima" i imaće goste, ali ništa više od toga nije želeo da otkrije.

Aleksandar Protić je, konstatujući da se „Beogradski sindikat" ne može svesti samo na muzički bend, rekao da će tako i njihov koncert u Areni svojim konceptom i idejom imati određenu poruku.

„Želimo da privučemo publiku iz cele Srbije i regiona i okupimo sve one koji su nas zvali putem društvenih mreža ili ubeđivali vlasnike lokala da organizuju naš koncert", istakao je Škabo i najavio da će koncert trajati dugo i da će biti podeljen u dva segmenta.

Direktor producentske kuće „Mjuzik star prodakšn", koja organizuje koncert, Dejan Maksimović, rekao je da će marketinška kampanja biti pokrenuta i u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, kao i da će pokušati da organizuju i grupne dolaske na koncert iz gradova širom Srbije.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара