Читај ми!

Lekcija za nevaljalu nastavnicu

Kada je verenik ostavi, ambiciozna i koristoljubiva nastavnica Elizabet nameračiće se na kolegu koji je u vezi. Nepoštena borba za idealnog muškarca poročnoj mladoj ženi biće velika životna škola. U komediji "The Bad Teacher" glavne role poverene su Kameron Dijaz, Džastinu Timberlejku i Džejsonu Segelu.

Neki nastavnici i ličnim primerom pokazuju kako ne treba raditi. Takva je Elizabet (Kameron Dijaz) - nemilosrdna, bez dlake na jeziku i najčešće neprikladnog stava i ponašanja.

Atraktivna nastavnica uživa u alkoholu, zabranjenim supstancama i ne može da dočeka da se uda za čoveka koji će je osloboditi posla koji joj ide na živce.

Kada je verenik ostavi, Elizabet pravi plan kako da osvoji drugog bogatog, zgodnog momka koji će joj pružiti sve. Izbor pada na nastavnika koji u školu dolazi kao zamena (Džastin Timberlejk).

Ipak, to neće ići tako glatko jer će joj se na putu do tog cilja isprečiti veoma dinamična koleginica Ejmi.

Ništa ne ide kako je Elizabet planirala, a istovremeno je suočena i sa veoma neposrednim udvaranjem profesora fizičkog (Džejson Segel najpoznatiji kao Maršal Erikson iz serije Kako sam upoznao vašu majku) kome pristojnost i taktičnost nisu jača strana.

Beskrupulozno spletkarenje i podmetanje za koje smatra da će joj doneti željene rezultate vratiće se u vidu oštre lekcije za njene kolege, učenike, ali i samu Elizabet.

Komedija Džejka Kasdana The Bad Teacher u pohod na svetske bioskope kreće iz SAD i Kande 24. juna. Glumačku ekipu čine još i Lusi Panč (partnerka Entonija Hopkinsa u filmu Vudija Alena Upoznaćeš visokog, crnog muškarca), Džon Majkl Higins, Moli Šenon i drugi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво