Читај ми!

Baja i Žića su možda glavni likovi, ali prava junakinja Kamiondžija D.O.O. je Dara

Dok gledaoci RTS-a uživaju u drugoj sezoni Kamiondžija D.O.O. i dogodovštinama Baje i Žiće, u seriji se kao jedan od glavnih likova izdvojila Dara, za koju glumica Paulina Manov kaže da je žena koja mora mnogo toga da nosi na svojim plećima.

„Nadam se da žene mogu da se poistovete sa Darom. Ja sam se time i vodila. Prvo sam je približila sebi. Najbolje sam je razumela u brizi i razumevanju. Ima petoro dece, pa i muža kao šesto“, kaže glumica.

Dara, prema njenim rečima, ima mnogo ljubavi, nežnosti, ali i strogoće prema deci i ona drži sve konce u rukama.

„Ona je kao žena zapravo stub porodice, samim tim i društva. Žena mora da može sve da postigne. Da bude majka, da bude nežna, svakoga razume, skuva ručak, ode na posao i da u svemu tome bude lepa i negovana. Veliki su izazovi pred ženom danas“, ističe Paulina Manov.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво