Читај ми!

Jelisaveta Orašanin, pedikirka Sreda koja će u „Drim tim“ uneti potpuni haos

U novoj humorističkoj seriji „Drim tim“, nastaloj po scenariju Miloša Radovića u režiji Dejana Zečevića, u produkciji Lazara Ristovskog koji tumači i glavnu ulogu, upoznaćemo i pedikirku Sredu koju tumali Jelisaveta Orašanin, koja će u ovoj romantičnoj i duhovitoj priči naći ljubav svog života.

Jelisaveta Orašanin, trenutno živi u Bolonji i posvećena je isključivo ulozi majke, ali priznaje da joj nedostaje pozorište, nedostaju joj snimanja, ali se raduje i nada nastavku snimanja serije Drim tim, čije prikazivanje je sa velikim uspehom počelo 14. aprila.

Pošto je već imala priliku da pogleda sve epizode, Jelisaveta ističe da joj se pre svega sviđa to što je Drim tim neobičan i veoma duhovita serija puna koloritnih likova i čini joj se da su svi ti likovi koji se pojavljuju sa strane veoma jarki i upečatljivi.

„Ovo je priča o 11 sinova, o fudbalskom timu koji oni čine, o ocu Iki koga glumi Laza Ristovski, koji ne odustaje od svojih snova i nekako kroz te velike snove dolazi do velikih problema, a kojih, videćete“, nagoveštava glumica.

Jelisaveta u seriji Drim tim tumači ulogu pedikirke Srede koja je došla da pruži svoje usluge na „ženskom danu“, ali na kraju je radila sve drugo, osim onoga zbog čega je došla i uspela je da napravi potpuni haos u porodici.

„Kasnije, Sreda se opet vraća u porodicu nekim drugim putem i pronalazi ljubav svog života, fudbalera koga igra Đorđe Stojković. Maestralno je odigrao svoju ulogu i verujem da će publika uživati u idiotarijama koje nam je reditelj Dejan Zečević dozvolio“, otkriva Jelisaveta Orašanin.

Koliko je ova priča duhovita, s druge strane je podjednako i potresna, dodaje glumica, tako da veruje da će svako uspeti da pronađe bar poneki lik za koji će se vezati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво