Читај ми!

Nataša Marković: Serija o Boškovićima je realna komedija situacije

Već dve nedelje radnim danima od 20 sati na Prvom programu RTS-a milionski auditorijum prati dogodovštine porodice Bošković.

U Jutarnjem programu RTS-a gostovale su glumice Nataša Marković i Silva Mahmuti, koje u seriji glume majku i ćerku. Kakvi su utisci posle 10 emitovanih epizoda, kako vam sve to izgleda.

„Imam utiske od obične publike i uglavnom ljudi reaguju na seriju kao osveženje jer je u pitanju komedija. Okolnosti su takve da su porodice više kod kuće i ovo je nekako pravljeno kao porodična serija", istakla je glumica Nataša Marković.

„Prvo se gledaocima svidelo kao jako zanimljiva serija, ali se ne može svideti serija svima na prvi pogled. Mi glumci smo vremenom sve bolji, i čujem sve više pozitivnih komentara, što mi je jako drago, da se neko iskreno smeje", rekla je glumica Silva Mahmuti.

Čemu se ustvari smejemo u seriji o porodici Bošković?

„Čini mi se da postoji momenat prepoznavanja različitih porodica u seriji i da je to momenat koji ljude tera da gledaju seriju. Interesantan je način na koji se rešavaju ti problemi", rekla je glumica Nataša Marković.

 Dodaje da je bilo situacija kada je bilo teško snimati neke od scena, jer ste pritisnuti planom snimanja scena za taj dan.

Silma je učenica drugog razreda Medicinske škole i ističe da je svi pitaju da li će upisati glumu, ali i da ne može da zamisli sebe kako se u budućnosti bavi glumom.

„U seriji ima oko 40 gostujućih glumaca", istakla je Nataša Marković.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво