Posle tromesečne pauze, nastavljeno snimanje serije „Kaljave gume“

Među projektima čije je snimanje prekinula pandemija koronavirusa našla se i televizijska serija „Kaljave gume“, u režiji Miodraga Ćertića, koja se radi za RTS. Posle skoro tri meseca pauze, snimanje je nastavljeno.

Kaljave gume, romantična komedija od deset epizoda lagano niže nove scene u beogradskom studiju na Dorćolu. Ekipa koja realizuje priču inspirisanu majkama čija deca odlaze u inostranstvo, zadovoljna je. Kamere ponovo rade. Glumci, posebno nadahnuti.

„Divan je osećaj. Moj posao, ono što radim celog života, zahteva publiku, zahteva rad, zahteva aktivnost i ja sam stvarno jedva čekala. Imam malo i tremu, ne veliku, ali igraću na engleskom...“, kaže Gorica Popović koja tumači ulogu glavne junakinje u seriji Kaljave gume.

„Stvarno je uzbuđenje veliko. Baš mi je onako prvi osećaj bio kada sam čitao, da se čita u dahu, da se lako prati i vrlo je emotivna priča. Meni i mojoj generaciji je na neki način veoma blisko jer imam puno prijatelja koji su napolju“, napominje glumac Bojan Žirović.

Kako se radnja Kaljavih guma odvija na relaciji Beograd-Kalifornija, jer u fokusu je veza udovice iz Beograda i čoveka iz Luizijane sa bezbroj zanimanja, snimanje će posle Beograda biti nastavljeno i sa one strane Atlantika.

„Čekamo izveštaje, verovatno ništa neće ozbiljnije da se zahukta do septembra. Imamo pun raspored, nama dolazi Kris Malki 1. jula i sa njim imamo dvadesetak dana snimanja ovde“, kaže reditelj serije, Miki Ćertić.

Serija Kaljave gume nije povezala samo sudbine junaka koji su tek posle šezdesete pronašle ljubav života, već i ekipa profesionalaca iz Srbije i Amerike.

broj komentara 0 pošalji komentar