„Luda narodna noć“ stiže sa velikanima narodne muzike

Svakog petka od 22 sata, na Prvom programu RTS-a, emituje se novi šou program „Luda narodna noć“. Voditeljski parovi – Marija i Žarko, Milica i Branko, predvode dva suprotstavljena tima, koji se tokom emisije nadmeću u poznavanju muzike, ali i u pevanju, plesu i glumi.

Emisiju je osmislio autorski tim RTS-a i predstavlja domaću licencu. Ovog petka, specijalni gost emisije je Lepa Brena. 

„Meni nije strano da vodim neki program, mada je ovo drugi format u odnosu na ono što sam ranije radio. Mogu reći da uživam zaista. Muzika, ples, zabava, gluma, ima svega, tako da se osećam kao kod svoje kuće u Pozorištu na Terazijama“, rekao je, gostujući u Jutarnjem programu, Žarko Stepanov.

„I dalje je dobra muzika, i dalje se zaista trudimo da to bude maksimalno zabavno, glumački deo nam je odličan. Novi serijal je doneo novu energiju“, dodala je Marija Veljković.

Glavna novina je da će se u Ludoj narodnoj noći slušati evergrin numere narodne muzike.

„Svi pevači koji dolaze, mlade nade, su stvarno sjajni. Baš sam se prijatno iznenadio. A specijalni gosti koji dolaze, to su velikani narodne muzike, Lepa Lukić, Miroslav Ilić, Lepa Brena... Verujem da će ljudi uživati“, kaže Stepanov.

„Na snimanju koje traje i deset sati uradimo prvo deo koji jeste emisija, a na kraju dođe taj glumački deo, gde mi zajedno sa svojim timovima na određenu zadatu pesmu, odradimo scenu“, objasnila je Marija.

„Lako nam je, pošto imamo braću Gromilić koji su zaduženi za koreografije, kao deo tima“, kaže Stepanov, govoreći o utiscima sa snimanja.

Učesnike i goste prati Narodni orkestar RTS-a pod upravom Vlade Panovića. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво