Objavljen trejler za treću sezonu serije „Sluškinjina priča“

U nastavku „Sluškinjine priče“, višestruko nagrađivane distopijske drame, gledaoci će postati svedoci rađanja pokreta otpora prema totalitarnom, mizoginom režimu. Serijal će dati odgovore i na mnoga pitanja koja muče obožavaoce još od završetka druge sezone.

Pod nazivom „Svedok rođenja revolucije“, priča serijala nas vodi u Gilead, gde se Džun (Elizabet Mos) vratila kako bi pomogla pokretu otpora, dok pokušava da spase svoju kćer Hanu od odrastanja u sadističkoj autoritativnoj državi. Njena druga ćerka Nikol, stiže u Kanadu.

U trejleru se prikazuje Emili, koja je pobegla iz Gileada ostavljajući Džun. Emili je ovog puta prikazana kao heroj. Njoj je nakon scena bežanja pred policijskim helikopterima, priređena dobrodošlica.

Druga sezona serije, nastale prema istoimenom romanu kanadske književnice Margaret Atvud, kritikovana je zbog prikazivanja scena mučenja i sadržaja kvalifikovanih kao pornografija, ali i zbog toga što, prema nekim mišljenjima, nema logičan završetak.

Izgleda da je u trećoj sezoni smanjen broj scena nasilja, a da su se kreatori serije fokusirali na emocionalne nemire članova rastuće mreže boraca otpora i pobunjenika protiv države.

Prva epizoda trećeg serijala najavljena je za 5. jun, u Sjedinjenim Američkim Državama.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 04. jun 2019, 12:35) - anonymous [neregistrovani]

boris

A kada ce kod vas bar prva sezona? i jos 100 serija koje su u vrhu