Ljubavnim vezama do uspeha

Zvezda filma „Sumrak" Robert Patinson igraće uz Nikol Kidman u filmu „Bel Ami" koji će biti snimljen prema priči Gija de Mopasana o ambiciji, moći i zavođenju.

Mladi britanski glumac Robert Patinson, koji je prve ozbiljnije glumačke korake imao u filmu „Hari Poter i vatreni pehar", ohrabren prošlogodišnjim velikim uspehom ostvarenja „Sumrak", igraće rama uz rame sa Nikol Kidmen u filmu „Bel Ami".

Režija filma poverena je Deklanu Donelanu i Niku Ormerodu, a scenario potpisuje Rejčel Benet, objavljeno je na sajtu filmskog časopisa „Skrin internešenel" (Screen International).

Film će biti snimljen prema priči Gija de Mopasana o ambiciji, moći i zavođenju.

„Bel Ami" prati vrtoglav uspon jednog mladića u Parizu 19. veka, koji uspeh postiže ljubavnim vezama sa najotmenijim i najuticajnijim ženama. Mladog čoveka na putu ka uspehu tumačiće Robert Patinson. 

Snimanje će početi u februaru 2010. i odvijaće se u Londonu i Budimpešti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво