Читај ми!

Посетиоци „Баленсијагине“ модне ревије остали затечени, не толико моделима колико блатом на писти

Блато и одећа врхунских модних дизајнера су две неспојиве ствари све док модна кућа „Баленсијага“ није одлучила да своју ревију на Недељи моде у Паризу приреди на писти препуној блата.

Модном пистом која је више подсећала на кишни дан у пољу, модели попут Кањеа Веста, који је отворио ревију, и Беле Хадид, пробијали су се кроз густо блато како би приказали одећу модне марке „Баленсијага“ из колекције пролеће/лето 2023.

Уметник милијардер који је званично променио своје име Кање у Је, носио је три броја већу јакну са капуљачом, кожне панталоне и бејзбол капу.

Необично окружење у париском Парк де Експозисион требало је да буде „метафора трагања за истином и живота у стварности“, навео је Денма, креативни директор „Баленсијаге“, уочи ревије.

„Индивидуалност у моди је сведена на псеудо трендове диктиране објавама на друштвеним межама неке познате личности... Моди пре свега не би требало да буду потребне овакве објаве да би се некоме продала... Нека свако од нас буде оно што жели“, нагласио је креатор.

„Одлучио сам да више не објашњавам своје колекције и вербализујем свој дизајн, већ да изразим стање ума“, додао је Демна, како преноси Вог. „Мода је визуелна уметност и све што нам треба је да се визуелно доживи“.

„Или ти се свиђа или не!“

Када је на друштвеним мрежама објављен видео-снимак са ове ревије, убрзо је имао невероватних 17,7 милиона прегледа, 1,6 милиона свиђања и преко 25.000 коментара, највише у односу на на начин како су модели ходали пистом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи