Читај ми!

Нећете веровати колико су често стари Грци имали секс! Ово је рецепт за њихову вијагру

Концепт брака и брачних навика вођења љубави у старој Грчкој разликовао се од онога који је у модерно доба уобичајен. Према наводима неких историчара, Грци су водили љубав и по дванаест пута дневно, а као афродизијак најчешће су користили мед и бибер.

Познато је да је у античко време улога жене била потпуно подређена мушкарцу. 

У неким случајевима од жена се очекивало да користе све врсте трикова како би задовољиле сексуалне нагоне и жеље супружника, од којих су се неки граничили са тортуром. 

Мушкарац је користио разне природне лекове и помагала како би успео да задовољи своју еротску партнерку и свој прождрљиви апетит за сексом и до 12 пута дневно!

Према књизи „Мит о светој проституцији у антици" историчарке Стефани Будин, постојао је низ препарата осмишљених да побољшају сексуалне перформансе мушкараца. 

Неки од њих су им омогућавали трајно узбуђење. Мед у комбинацији са бибером био је један од најчешћих и најмоћнијих састојака препарата за секс. 

Још једна тајна "вијагра" коју су древни љубавници користили била је једна индијска биљка (није наведено која), од чијег лишћа се правио екстракт, који се директно наносио на гениталије мушкарца и изазивао снажно узбуђење. 

Биљка је била толико моћна да су парови користили неколико капи маслиновог уља као противотров, да ублаже њено дејство.

 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво