Кренула на летовање не знајући да је трудна, породила се на плажи у Италији

Туристкиња која је у Италији била са породицом на одмору, са летовања се, уместо са сувенирима, у Аустрију враћа са још једним дететом.

Кријући се са двоје деце и супругом од сунца у хладу на плажи, 45-годишња Аустријанка осетила је да јој није добро, пише портал Wanted In Milan

Отишла је до тоалета, али јој се стање погоршало. Није знала да је трудна али јој је било јасно да је почела да се порађа.

Викала је да јој је неопходна помоћ, што су чули запослени у одржавању и обезбеђивању купалишне зоне и моментално преко разгласа позвали медицинске раднике, уколико их има на плажи.

Лекара, нажалост није било, али се међу посетиоцима плаже затекла медицинска сестра која је заједно са спасиоцима и уз помоћ доктора који је преко телефона давао инструкције успела да породи Аустријанку.

Изненадна принова 

Беба је на свет дошла за свега неколико минута – пре него што је стигла екипа Хитне помоћи.

Дечак и мама пребачени су одмах у болницу и обоје су добро упркос томе што је мама изгубила доста крви. 

Све се догодило 1. августа, а јавност је о необичном дешавању на плажи обавештена тек данас када су мајка и беба отпуштени из болнице, јављају италијански медији.

Дечак је добио име Паоло, по спасиоцу који је био један од првих који су жени притекли у помоћ. 

Паоло је седмо дете аустријског брачног пара који када се упутио на одмор у италијанско место Католика није ни наслућивао да очекује принову.

број коментара 8 Пошаљи коментар
(недеља, 09. авг 2020, 15:00) - anonymous [нерегистровани]

@Bas lepo

Komentari nisu ni zlobni ni ruzni, samo sumnjicavi, i to ne prema detetu nego prema majci. Tako da nas uopste nije sramota, a ti smanji malo dozivljaj.

(недеља, 09. авг 2020, 14:11) - anonymous [нерегистровани]

bas lepo

Dragi Boze, koliko zlobnih i ruznih komenatara! Pa dogodila se najlepsa stvar na svetu, nasrao je jedan novi zivot u ovo strasno i nesrecno vreme a vi tako! Sram vas bilo sve! Paolu zelim lep, dug i srecan zivot!

(недеља, 09. авг 2020, 08:44) - anonymous [нерегистровани]

Verovatno zbog gojaznosti

Verovatno je bila morbidno gojazna pa nije primetila ni stomak ni pomeranje organa... Nazalost ovo postoji.

(недеља, 09. авг 2020, 01:47) - anonymous [нерегистровани]

Do porođaja nije ništa znala?!?

Da,da a sutra će na onoj česmi ispred zgrade da poteče tečno zlato ;)
Imam prijateljicu koja sa trećim detetom nije znala do četvtog meseca da je trudna, godine (42) i naša navika da sami sebi postavljamo dijagnoze, ali kada je bebac postao živahan i njoj bilo jasno da od menopauze nema ništa :D
Tako da u ovu priču mogu da poveruju samo oni koji su malo blesavi, a ja neznam ko je blesaviji oni koji su tu priču prvi preneli ili vi koji ste je tako ozbiljno objavili ;)

(субота, 08. авг 2020, 19:03) - anonymous [нерегистровани]

I šta je rekla Crvenkapi???

Zašto joj je tako velik stomak???
Pa daaaa ... zato što je progutala rodu!

(субота, 08. авг 2020, 18:03) - Маторац [нерегистровани]

Будалаштина

Ово први пут чујем, до порођаја није знала да је трудна. Ко је овде луд? Вероватно онај новинар који је поверовао у ту причу. Имало би логике да није знала с ким је затруднела, али ово...

(субота, 08. авг 2020, 18:00) - Драагооољуб [нерегистровани]

7. дете - није знала???

Па како није знала када јој је ово бар 7. трудноћа??? па није она малолетница прворотка па да о томе баш ништа не зна!! Има ли ко да је ово одмах поверовао?

(субота, 08. авг 2020, 17:40) - anonymous [нерегистровани]

Svasta

Ovo je cista obmana. Verovano samoobmana. Cuj, nije znala da je trudna dok se nije porodila!??