Читај ми!

Аминалон коначно у Србији и региону

Претпромоција књиге „Аминалон – Напредак“ одржана је на штанду Привредне коморе Републике Белорусије на 88. међународном новосадском сајму, у присуству председника Индустријско-трговинске коморе Републике Белорусије Владимира Улаковича, председника белоруске Академије наука, академика Сергеја Анатоновича Чизука, угледних гостију из Белорусије и чланова породице аутора – доктора Слободана Достанића.

Kњига представља важно научно дело у коме су детаљно описана искуства пацијената, механизам дејства, као и бенефити овог озбиљног препарата намењеног неуролошким, психијатријским, физијатријским пацијентима, као и спортистима после спортских повреда.

Свакако лепа вест за све верне кориснике аминалона је да је увозник, фармацеутска кућа „Теразије фарм“, из Севојна, свим купцима аминалона обезбедила поклон књигу Напредак, која ће едуковати све кориснике који врло мало знају о препарату аминалон реномираног белоруског произвођача „Борисовски боримед“.

Становници бившег Совјетског Савеза, аминалон називају суперхраном за мозак.

Један од првих лекара неуропсихијатара, који је афирмисао препарат аминалон на просторима бивше СФРЈ, угледни је српски и југословенски лекар, доктор Слободан Достанић, аутор књиге Аминалон – Напредак.

Поменута књига ће се ускоро бесплатно делити у свим апотекама у Србији и региону.

Kњигу можете бесплатно читати и у електронској форми на сајту.

Препарат аминалон уписан је у базу података Министарства здравља као храна за посебне медицинске намене. 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво