Читај ми!

Кад краљица иде у шопинг са ћерком и куцом

Холандска краљица Максима поново је показала сву раскош свог модног избора у лежерном издању током недавног шопинга са ћерком у Мадриду.

Холандски краљевски пар, краљ Вилем-Александер и његова супруга, кренуо је ових дана на двонедељну карипску турнеју, први пут са ћерком, престолонаследницом Катарином Амалијом.

Уочи турнеје, мајка и ћерка су биле у шопингу у Мадриду, потпуно инкогнито, а са собом су повеле и куцу.

Краљица Максима, која важи за једну од апсолутно најелегантнијих припадница европских краљевских породица, показала је и овом приликом свој савршен стил и у лежерном издању.

Познато је да Максима обожава пелерине и огртаче. Овога пута она је зелено-сиву пелерину са два лица, комбиновала са широким панталонама у истој нијанси, спортским кратким браон чизмицама "Ђанвито Роси" и сивом младалачком плетеном капом од кашмира, која је 51-годишњој краљици савршено пристајала.

Пелерина од вуне и кашмира је креација њеног омиљеног бренда, белгијске модне куће „Натан“, рађена у кооперацији са креаторком Алишом Одри, открива Royal Fashion Police. Максима ју је носила са каишем од истог материјала.

Фотоапарати су забележили и како је краљица села са ћерком у оближњи кафић, ћаскајући опуштено и машући пролазницима који су је препознали.

Шта су све мајка и ћерка купиле у Мадриду сазнаћемо вероватно ускоро кад на Карибима покажу неке од својих одевних комбинација.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво