Читај ми!

Илон Маск је плод генетичког инжењеринга, тврди Кање Вест

Репер и бизнисмен Је Вест, некада познат као Кање, верује да су гени најбогатијег човека на свету Илона Маска производ генетичког инжењеринга.

„Узмите кинеског генија и упарите га са јужноафричким супермоделом. Добијете Илона“, написао је Вест на Инстаграму.

Репер такође верује да су људи одговорни за Масков геном „вероватно направили 10 до 30 Илона, али је он први генетски хибрид који је успео“.

Маскова мајка Маје је модел канадског порекла, док је његов отац Ерол бели Јужноафриканац.

Предузетник и милијардер прихватио је Вестове речи као шалу и комплимент, што је репер потврдио да је и било намењено тако.

Њих двојица су се сукобили претходне недеље након што је Вест на Твитеручији је Маск власникпоставио симбол који комбинује Давидову звезду и свастику. Маск је то означио као кршење правила мреже и подстицање насиља, па је Вестов налог суспендован.

Симбол који је Вест поделио веома је подсећао на симбол Релијанског покрета, квази-религијске организације која одбацује постојање божанског и сматра да је човечанство створила беневолентна ванземаљска цивилизација. Њени поклоници сматрају да је клонирање људи пут ка бесмртности, а то право стичу само они вредни тога.

Вест је у центру пажње због својих контроверзних антисемитских изјава у протеклих неколико месеци, због чега су многе компаније прекинуле веома профитабилну сарадњу.

број коментара 0 Пошаљи коментар