Читај ми!

Ема Томпсон: Да би било добро, срце мора бити сломљено десетак пута

„Постоји нешто у вези са ткивом које има ожиљке и што га чини јачим“, рекла је позната глумица.

Ема Томпсон је у интервјуу за Еј-Би-Си изјавила да је уверена да „људско срце није добро, као оно срце - које је било сломљено 10 пута". Томпсонова је била део специјалне емисије поводом надолазеће 20. годишњице филма У ствари љубав.

Глумица, али и други чланови глумачке екипе поделили сећања на снимање филма и открили тајне које стоје иза оригиналног сценарија.

Ова 63-годишњакиња је у филму играла Карен, коју муж (којег глуми покојни Алан Рикман) вара са колегиницом.

Романтична комедија из 2003, прати десет засебних, али испреплетених љубавних прича смештених у Лондону пред, и на Божић.

У њему, између осталих, играју Мартин Фриман, Колин Ферт, Рован Аткинсон, Кира Најтли...

Тим поводом, Томпсонова је рекла да је „и после двадесет година - љубав свуда, а да ми то стално заборављамо, и да управо зато схвата популарност филма после толиких година".

„То је све што је важно. Моја бака је говорила да за срце није добро ако се не сломи десетак пута", рекла је она и додала: „Постоји нешто у вези са ожиљцима на срцу који га чине јачим".

Томпсонова је иначе раније открила да се управо „ослањала на своје сломљено срце", када је доживела крах везе, пошто ју је супруг Кенет Брана преварио са колегиницом из филма Мери Шели Франкенштајн - Хеленом Бонам Картер, након чега се, 1994, њихов брак распао а развод је уследио годину дана касније.

„У филму поводом којег смо се окупили, позната је сцена у којој мој лик (Карен) стоји поред кревета и плаче... То је јако позната сцена јер приказује нешто кроз шта су сви прошли... Кен ми је јако сломио срце. Ето, сви смо прошли кроз такве ситуације...", испричала је Ема Томпсон.

Кира Најтли, Лијам Нисон, Хју Грант и други чланови глумачке екипе, без Алана Рикмана, који је преминуо 2016. последњи пут су се окупили у мини-наставку под називом Red Nose Day Actually 2017. године.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво