Читај ми!

Илон Маск и Грајмс се разишли, али се и даље воле

Власник компаније „Тесла“ и оснивач „Спејс екса“ Илон Маск и музичарка Грајмс раскинули су после три године везе. Бивши пар је и даље у добрим односима, тврди Маск, и заједно се брину о свом сину.

Педесетогодишњи милијардер Илон Маск је потврдио да су се он и 33-годишња канадска певачица Грајмс разишли.

„Полураздвојени смо али се и даље волимо, виђамо се често и одлично слажемо“, открио је Маск за Њујорк пост, перноси портал Ентертејмент викли.

„Разлог је пре свега то што мој посао у 'Спејс ексу' и 'Тесли' захтева да већи део времена проводим у Тексасу или у иностранству, а њен посао је везан углавном за Лос Анђелес“, додао је Маск.

Мада се певачица појавила на црвеном тепиху на Мет гали половином месеца, Маск није присуствовао овом догађају са њом. Вест је објављена недељу дана пошто је прва потпуно цивилна посада „Инспирација 4“ коју је „Спејс екс“ послао у свемир, успешно завршила свој лет и слетела на обалу Флориде.

Прве вести о романтичној вези између Маска и Грајмс појавиле су се у мају 2018, када су заједно присуствовали управо Мет гали, после његове краће везе са глумицом Амбер Херд.

Откако су у мају 2020. добили сина, Маск је признао да мајка тренутно има већу улогу од њега, али да се нада да ће када „клинац одрасте“ бити више места и за њега.

Маск, који је био ожењен три пута, са две жене, има пет синова из првог брака. Од 2000. до 2008. године био је у браку са Џастин Маск коју је упознао још као студент, а коју је оставио због глумице Тулале Рејли. Са њом се први пут венчао 2010. године и брак је трајао две године, да би се 2013. поново венчали и развели после три године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво