Читај ми!

Бег од јавности, Мелинда Гејтс изнајмила острво, ноћ кошта 132.000 долара

После објављене вести да се Мелинда и Бил Гејтс разводе после 27 година брака, Мелинда је одлучила да се повуче из јавности на изнајмљено приватно острво Каливињи у Гренадију. Ноћ на острву кошта 132.000 долара.

Острво Каливињи простире се на око 80 хектара, а гостима нуди 25 луксузних апартмана. Од Гренаде је удаљено око пет минута вожње бродом и 15 минута од аеродрома у Гренади,н акоји слећу авиони са директним летовима током целе године из Лондона, Мајамија и Њујорка.

Каливињи се сматра једним од најексклузивнијих приватних острва на свету. Најлепша кућа на острву, коју је изнајмила мелинда са својом децом, има предиван поглед на Атлантски океан и Карипско море.

Медији наводе да је развод Мелинде и Била Гејтса пријатељски, али је породица ипак стала на Мелиндину страну и сматра да развод није пријатељски.

После саопштења о разводу амерички Блумберг је пренео информацију да је Бил Гејтс Мелинди исплатио 1,8 милијарди долара накнаде, што су многи протумачили као део споразума о разводу познатог брачног пара.

У својој молби за развод Мелинда је изјавила да је њен брак с мултимилијардером и суоснивачем „Мајкрософта" Билом Гејтсом "неповратно завршен",и да суд треба да подели богатство које је пар стекао. У питању је износ од 146 милијарди долара.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи