Читај ми!

Ким Кардашијан поднела захтев за развод брака

После готово седам година брака, Ким Кардашијан поднела је захтев за развод од репера Кањеа Веста, јављају амерички медији.

Вест о краху брака пара Кардашијан-Вест објавио је веб-сајт ТМЗ након вишемесечних гласина о брачним потешкоћама.

Извештаји у америчким медијима сугеришу да је ријалити звезда затражила заједничко правно и физичко старатељство над њихово четворо деце, јавља Би-Би-Си.

Захтев за развод брака ни Ким Кардашијан ни Кање Вест нису јавно коментарисали.

И 40-годишња ријалити звезда и три године старији репер међу најпрепознатљивијим познатим личностима су у свету и обоје су изузетно успешни.

Ким Кардашијан Вест је у многим областима пословања, од мобилних апликација до шминке, имала доста успеха, а Форбс процењује њено богатство на око 780 милиона долара.

Кање Вест је једно од највећих имена реп музике већ више од 15 година. Неочекивано добро прихваћен је и у модној индустрији.

Њихова прва ћерка Норт родила се у јуну 2013. године, а од тада су добили још троје деце – синове Сејнта и Псалма и ћерку Чикаго. Венчали су се 2014. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво