Читај ми!

Младоликост Џенифер Лопез резултат „тоне ботокса“ или маске за негу

Певачица и глумица Џенифер Лопез толико добро изгледа да је понекад чак и њеним обожаваоцима тешко да поверују да је то резултат здраве исхране и редовне физичке активности уз добре креме и маске за негу коже.

Већ годинама, певачка и глумачка звезда Џенифер Лопез изазива дивљење и поштовање због труда који улаже у своје здравље и изглед. Недавно је представила колекцију корективне козметике за коју тврди да је одлична и да, када је реч о нези коже и уклањању бора, чини чуда.

Међутим, неки су уверени да је за њен одличан изглед заслужан естетичар-козметичар са дозволом за разне технике подмлађивања или пластични хирург пре него крема или маска, преноси Скај њуз.

Џенифер Лопез узвратила је ударац кориснику Инстаграма који је тврдио да се младалачки изглед звезде своди на „тоне“ ботокса.

Педесетједногодишња певачица и глумица одговорила је на објаву да би, како је истакла, по ко зна који пут објаснила да „никада није имала третмане који укључују ботокс, било какве инјекције или операције“.

Све је почело када је Лопезова на друштвеним мрежама објавила видео-снимак на којем се види да јој се кожа лица сија након што је, како је рекла, користила маску за лице из сопственог асортимана "J Lo Beauty".

„Искрено, не видим ниједну бору на свом лицу. Сија се, прелепа је, чврста (кожа). Осећам се као да ми је скинула 10 година“, каже Џенифер у снимку, док јој је камера била веома близу коже.

Видео-клип је прегледан више од седам милиона пута, а многи обожаваоци коментарисали су на тему како Џенифер постиже свој младалачки изглед.

Иако су многи говорили да се све своди на њен здрав начин живота, други нису били уверени у то.

„Али могу ли само да напоменем да се обрве и чело уопште не померају када причате или покушавате да промените израз лица. Дефинитивно имате ботокс. И то тоне. И то је у реду. Само кажем“, наводи се у једном коментару.

Уследио је одговор певачице: „То је само моје лице! Никада нисам користила ботокс или било какве инјекције или имала операције. Само кажем“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара