Зашто је наводно самоубиство унука Елвиса Прислија мистерија

Унук музичке легенде Елвиса Прислија Бенџамин Киоу је преминуо, саопштио је заступник његове мајке Лизе Мари Присли. Имао је 27 година.

Млади Киоу је преминуо у Калабасасу у Калифорнији, рекао је Роџер Видиновски за Си-Ен-Ен, али без детаља о околностима смрти, укључујући датум. 

„Лиза Мари Присли је потпуно сломљена, али покушава да остане јака због своје деце - две једанаестогодишње близнакиње и старије ћерке Рajли. Лиза је обожавала Бенџамина", додао је Видиновски.

Дејли мејл преноси детаље о смрти Елвисовог унука.

„Једна жена из комшилука је чула како неко, из куће у којој је Бенџамин живео, виче 'Не чини то' ", преноси лист, и наводи да је Бенџамин преминуо од ране наненете ватреним оружјем у недељу рано ујутру.

Како комшије тврде, повици су се из луксузне куће са базеном, чули око 3.30, а полиција је стигла око 6 сати ујутру.

Комшија, који је тражио да не буде именован, чуо је полицајце како разговарају са ужаснутом женом, за коју се сматра да је Бенџаминова девојка. 

„Само је говорила:`Не могу да верујем, не могу да верујем да је учинио то себи. Породица ће кривити мене. Мрзеће ме`, рекао је комшија и додао да је стекао утисак да девојка осећа кривицу за немили догађај.

Комшије су рекле да верују да је жена, коју су редовно виђали како долази у кућу са Бенџамином, била његова девојка, и да је пар је био у вези најмање две године.

Додали су да његову мајку на имању нису видели неколико недеља. Ипак, Лиза Мари се појавила у кући одмах пошто су стигле вести о трагедији.

Полиција је саопштила да је Елвисов унук „преминуо пошто је добио једну рану од ватреног оружја у горњем делу тела" и да је истрага о околностима смрти у току. 

Бенџамин је био син музичара Денија Киоуа, који се оженио Лизом Мари 1988. године, а развео од ње 1994. године.

Лиза Мари је неретко спомињала како њен син запањујуће личи на славног деду.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара