Том Хенкс се опоравља и поручује: И ово ће проћи, ослонимо се на здрав разум

Оскаровац Том Хенкс и његова супруга Рита Вилсон осећају се боље, након што су били упућени на лечење од Ковида-19. Хенкс је понудио неке савете онима који се налазе у сличној ситуацији.

„Хеј, народе. Две недеље након наших првих симптома осећамо се боље. Морамо се бринути једно о другом. Здрав разум упућује на то да не будемо потпуно активни неко време, и да морамо да се одрекнемо одређених удобности. И ово ће проћи, морамо бити у стању да то прихватимо“, написао је Хенкс на налогу на Твитеру.

Пар је иначе био у карантину у својој кући у Аустралији, пошто су прошле седмице отпуштени из тамошње болнице.

Хенкс и Вилсонова били су у Аустралији због обавеза око продукције филма о певачу Елвису Прислију. Хенкс је у филму „База Лармана“, чије је снимање обустављено, добио улогу Прислијевог менаџера.

О свом искуству са коронавирусом, познати пар редовно обавештава јавност преко друштвених мрежа, рачунајући и видео-материјале о томе како проводе време током опоравка. Они такође редовно захваљују свима који су им понудили помоћ.

„Шта даље? Медицински радници имају протоколе којих се морају придржавати. Ми ћемо бити тестирани, посматрани и изоловани онолико дуго колико то захтевају јавно здравље и безбедност. Водите рачуна о себи“, објавио је пар на налогу на Инстаграму пошто им је, пре око две недеље, речено да су можда заражени коронавирусом.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво