Том Хенкс са супругом пуштен из болнице на кућно лечење

Пет дана након што су саопштили да су позитивни на коронавирус, Том Хeнкс и његова супруга Рита Вилсон напустили су болницу у Аустралији.

Пар је био упућен у Универзитетску болницу Голд Коуст у Квинсленду, пошто је дијагноза показала да су заражени коронавирусом.

Сада су им лекари препоручили да одмарају, и извесно је да ће током периода опоравка боравити у једној кући коју су изнајмили, преноси магазин Пипл.

Хенкс (63) је и на свом налогу на Инстаграму поделио вести о опоравку.

Оскаровац и његова супруга су на налогу на Инстаграму објавили и вест о томе да су позитивни на коронавирус, уз апеле да људи пазе на себе и да буду обазриви.

Објавили су тада да су се јавили на тестирање, пошто су осетили грозницу, симптоме прехладе и болове у телу.

Хенкс је иначе био ангажован на снимању филма о Елвису Прислију, које је обустављено због његове дијагнозе.

Пре постављене дијагнозе, познати пар је посетио бројна места у Аустралији, укључујући и Сиднејску оперу, што је изазвало страх од преношења заразе.

„Људи који су били у блиском контакту са Томом Хенксом и Ритом Вилсон мораће да буду у самоизолацији", саопштиле су тада власти Квинсленда.

Хенкс и Вилсонова венчали су се 1988. године и заједно имају четворо деце. Године 2013, Хенкс је открио да има дијабетес типа 2. Један је од првих међу светски познатим личностима, које су јавност обавестиле да су заражене коронавирусом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара