Тренутак који је свет чекао: Бред и Џенифер на додели САГ награда

Додела награда Удружења филмских глумаца која је ноћас одржана у Лос Анђелесу остала је у сенци сусрета бивших супружника Џенифер Анистон и Бреда Пита.

Увертира сусрета на ноћашњој церемонији догодила се на додели Златних глобуса када су редитељи преноса одлучили да прикажу реакцију глумице Џенифер Анистон на говор Бреда Пита приликом преузимања награде за најбољу споредну улогу. 

Овог пута Бред је био тај који је гледао док је његова бивша супруга захваљивала заслужнима за успех који је остварила захваљујући роли у серији The Morning Show, пише Хафингтон пост. Наравно, његово помно праћење Џениног говора на телевизору иза сцене моментално се обрело на друштвеним мрежама.

Иако је и Бред награђен за изузетну споредну улогу у филму Било једном у Холивуду, догађај вечери био је његов сусрет са Џенифер који су фото-репортери забележили. 

Слике су моментално обишле планету и иако су награде добили и Хоакин Финикс, Рене Зелвегер, Лора Дерн, Сем Роквел, Питер Динклиџ, Мишел Вилијамс, серија Игра престола, филм Паразит, данас о њима нико не прича  

број коментара 5 Пошаљи коментар
(уторак, 21. јан 2020, 04:35) - anonymous [нерегистровани]

Napokon!

Sada svi mozemo da odahnemo i mirno da spavamo.

(понедељак, 20. јан 2020, 20:50) - Brut [нерегистровани]

Ono

Baš ono što celom svetu treba.

(понедељак, 20. јан 2020, 17:12) - anonymous [нерегистровани]

re: Da

Pa sad, doticnu ni u jednom filmu i seriji nisam vidio, a doticnog mozda u 1-2 citava odgledana filma. I ovo ne bih procitao da ne citam sve redom sto mi se ovdje servira. S druge strane priznam o sportu i sportistima znam vise od prosjecnog sportskog novinara i komentatora.

(понедељак, 20. јан 2020, 14:41) - anonymous [нерегистровани]

Da

Svet ne ceka mir, svet ne ceka hranu, svet ne ceka lek. Svet ceka Breda i Dzenifer.

(понедељак, 20. јан 2020, 13:34) - anonymous [нерегистровани]

veoma vazno za nas zivot

eto eksplicitnog primera u kom pravcu idesvet. kao da je uopste bitno sat rade njih dvoje? ali...mediji i skolstvo su odradili svoje i od prosecnog Amerikanca napravili ....!