Путин на одмору у Сибиру снимао свој подводни риболов „Гопро“ камером

Руски председник Владимир Путин је ове недеље био на дводневном одмору у јужном Сибиру, током којег је камповао у густој сибирској шуми, пешачио и пецао на планинским језерима, а провео је и два сата у подводном лову на штуку, рекао је данас новинарима портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Путин на одмору у Сибиру снимао свој подводни риболов „Гопро“ камером Путин на одмору у Сибиру снимао свој подводни риболов „Гопро“ камером

Путин је, према његовим речима, од 1. до 3. августа, на путу ка Благовешченску, направио дводневну паузу у Туви на југу Сибира, а друштво су му током кратког одмора правили министар одбране Сергеј Шојгу, председник Републике Какасије Виктор Зимин и градоначелник Туве Шолбан Караул, преноси Тас.

„Ово није први пут да је Путин посетио овај део земље ради одмора и рекреације, али му је увек циљ да посети неко ново место, баш као сада“, рекао је Песков.

Он је напоменуо да у је клима у том крају оштра и да температура воде у језерима ретко кад пређе 17 Целзијусових степени, али је истакао да „то није спречило председника да плива“.

Док је ронио током подводног риболова, Путин је снимио необичне призоре „Гопро“ камером коју је имао инсталирану на масци, а ти снимци ће, заједно са другим видео-снимцима и фотографијама, укључујући и оне направљене из квадрокоптера, ускоро бити објављене, додао је председников портпарол.

„Ловио је штуку током два сата, и на крају ју је уловио. Било је то кратко, али занимљиво путовање“, закључио је Песков.

У понедељак 7. августа снимци и фотографије са Путиновог одмора биће објављени најпре на ТВ каналима, а нешто касније и на сајту Кремља, наводи руска агенција.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи