Читај ми!

Александар Жикић и бенд „Елвисиз“, после више година рада, представили нови албум

Пред публиком се појавио нови албум групе „Елвисиз“ (The LVC’z), на коме је 13 песама чији је аутор Александра Жикића, рок критичара и музичара.

Уколико још нисте чули за бенд „Елвисиз“, сада је прави тренутак за упознавање са овом групом, јединственом по броју чланова, њиховом добу и музици коју стварају. После неколико година рада на албуму, пред публиком је тринаест песама обједињених насловом Lights Out At Never.

„То је бенд који постоји већ дуго. Прво је био кавер бенд пријатеља који су свирали музику која нам се допада из светске понуде, али у једном тренутку се претворио у ауторски бенд јер су мени почеле да долазе песме на енглеском, блиске жанру којим група жели да се бави, а то се данас зове американа. Обједињује многе жанрове које везујемо за америчко тле, али којих већина долази из Европе и Африке“, објашњава Александар Жикић.

Иза производа креативне енергије и богатог искуства стоји издавачка кућа "Lampshade Media". Продуценти албума били су Мирослав Цветковић и Иван Фирчи, док фотографију и дизајн потписује Зоран Јовановић Јус.

„Није постојао такав албум овде код нас, ни такав бенд овде код нас тако да верујем да ће и у том смилсу бити занимљиво онима који су заинтересовани да слушају цео албум јер та категорија је готово нестала са сцене. Слушају се фрагменти или евентуално по једна песма“, додаје познати рок критичар.

А цео албум, Lights Out At Never, неуобичајено је дуг. У преко сат времена стали су одјеци свега вредног из богатог наслеђа савремене популарне музике, па је зато вредан сваког издвојеног минута.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво