Читај ми!

„Ролингстонси“ уживо, први пут без Чарлија после 59 година

Непуних месец дана након смрти бубњара Чарлија Вотса један од најзначајнијих рокенрол бендова свих времена „Ролингстонси“ наступили су уживо на приватној забави на стадиону „Жилет“ коју је организовао власник „Њу Ингланд Пејтриотса“ Роберт Крафт.

Рокерски ветерани, који почињу америчку турнеју у недељу у Сент Луису, свирали су неке од својих најпознатијих песама за око 300 људи.

Концерт је отворен песмом Let's Spend the Night Together, а међу 15 одсвираних песама нашле су се и Tumbling Dice, Under My Thumb, Gimme Shelter, Start Me Up, Miss You, Jumpin' Jack Flash, као и Street Fighting Man и (I Can't Get No) Satisfaction.

Чарли Вотс преминуо је у Лондону 24. августа у 80. години. Мик Џегер и Кит Ричардс изјавили су да су тај наступ и предстојећа турнеја посвећени управо Вотсу.

„Са Чарлијем смо ишли на турнеје 59 година и недостаје нам наш велики пријатељ и колега из бенда“, рекао је Џегер. 

Концерт за 300 званица организован је у импровизованом шатору на терену „Њу Ингланд Пејтриотса“, а снимање је било строго забрањено. 

Међу 300 одабраних који су имали ту привилегију да слушају уживо „Ролингстонсе“ били су гувернер Масачусетса Чари Бејкер, кооснивач „Модерне“ Нубар Афејан, један од власника НБА клуба Филаделфије Мајк Рубин, власник УФЦ-а Дејна Вајт...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво