Читај ми!

Лекција за неваљалу наставницу

Када је вереник остави, амбициозна и користољубива наставница Елизабет намерачиће се на колегу који је у вези. Непоштена борба за идеалног мушкарца порочној младој жени биће велика животна школа. У комедији "The Bad Teacher" главне роле поверене су Камерон Дијаз, Џастину Тимберлејку и Џејсону Сегелу.

Неки наставници и личним примером показују како не треба радити. Таква је Елизабет (Камерон Дијаз) - немилосрдна, без длаке на језику и најчешће неприкладног става и понашања.

Атрактивна наставница ужива у алкохолу, забрањеним супстанцама и не може да дочека да се уда за човека који ће је ослободити посла који јој иде на живце.

Када је вереник остави, Елизабет прави план како да освоји другог богатог, згодног момка који ће јој пружити све. Избор пада на наставника који у школу долази као замена (Џастин Тимберлејк).

Ипак, то неће ићи тако глатко јер ће јој се на путу до тог циља испречити веома динамична колегиница Ејми.

Ништа не иде како је Елизабет планирала, а истовремено је суочена и са веома непосредним удварањем професора физичког (Џејсон Сегел најпознатији као Маршал Ериксон из серије Како сам упознао вашу мајку) коме пристојност и тактичност нису јача страна.

Бескрупулозно сплеткарење и подметање за које сматра да ће јој донети жељене резултате вратиће се у виду оштре лекције за њене колеге, ученике, али и саму Елизабет.

Комедија Џејка Касдана The Bad Teacher у поход на светске биоскопе креће из САД и Канде 24. јуна. Глумачку екипу чине још и Луси Панч (партнерка Ентонија Хопкинса у филму Вудија Алена Упознаћеш високог, црног мушкарца), Џон Мајкл Хигинс, Моли Шенон и други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво