Читај ми!

Како серија „Лако је Ралету“ буде одмицала, тако ће бити све „забавнија и луђа“

Радним данима после Дневника емитује се хумористичка серија „Лако је Ралету“, домаћа верзија легендарног ситкома „Сви воле Рејмонда“. Глумци Андрија Милошевић и Љиљана Благојевић, који играју Ралета и његову мајку Цицу, откривају да серија за све генерације, да је смешна, али не и примитивна и да градацијски, са сваком новом епизодом, постаје „забавнија и луђа“.

Пре него што је прихватила улогу Цице Тодоровић, Љиљана Благојевић гледала је ситком Сви воле Рејмонда и, како каже, у једном моменту то је била њена омиљна серија.

„Генерације су одрасле на тој серији и право је задовољство што сада имамо и нашу верзију Рејмонда јер је то уобичајено у свету“, нагласила је глумица.

Андрија Милошевић, који тумачи насловну улогу – Ралета, чуо је за одавно серију, али је погледао тек када је почео да ради на лику.

Треме у глумачкој екипи није било, али осећаја одговорности јесте.

„Имала сам већу трему зато што се налазим у жанру који нисам радила пре. Морам да признам да сам се ослонила на редитеља и на колегу Андрију и Бранимира Брстину који ми игра супруга“, рекла је Љиљана Благојевић.

Што серија више буде одмицала то ће бити луђе и занимљивије 

Андрија Милошевић не скрива задовољство што је сарађивао са, како каже, домаћим глумачким легендама.

„Битно је да се испрате правила франшизе, међутим, Американци су гледали пробе и страшну су нам подршку дали, били су веома задовољни“, објашњава Милошевић и наглашава да су били додатно опуштенији и да су почели да се забављају на снимању када су схватили да нема филозофије и мита око оригиналне серије.

Мари, која се у српској верзији зове Цица Тодоровић, као и свака свекрва има специфичан однос са снахом.

„То су универзалне вредности и односи. Мари игра велика ТВ и позоришна глумица. Волим што је та серија за све генерације, моја унука је пресрећна. Могу да гледају и деца и одрасли људи и да виде неке лепе односе који су и духовити, негде и уобичајени, али нису примитивни“, напоменула је Благојевићева.

Андрија је позвао гледаоце да буду уз ТВ екране и Ралета и нагласио да у серији има доста гостију – глумаца и других познатих личности – и да што више буде серија одмицала, све ће бити луђе и занимљивије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво