Читај ми!

Почело снимање нове серија РТС-а – један „Позив“ промениће све

У Београду је почело снимање серије „Позив“ у продукцији РТС-а и "Brand Visiona". Главну улогу тумачи наша прослављена глумица која живи у Лос Анђелесу, Мирјана Јоковић.

Мирјана Јоковић тумачи улогу Анице Рељић, бивше полицијске инспекторке која ради у кол-центру мобилног оператера. Једне ноћи, један позив промениће све…

Серија Позив биће, кажу аутори, динамичан и узбудљив трилер пун неочекиваних обрта, али и реалистична прича која се бави свакодневним проблемима.

„Ово је прича о једној жени мојих година са другачијом километражом која је ставила свој живот на жртву. У том смислу, ово је улога какву никад нисам играла, и зато ми је још занимљивије и још лепше. И на неки начин, желим да се и те жене представе“, каже глумица Мирјана Јоковић.

У осталим улогама – Уликс Фехмиу, Снежана Богдановић, Ана Франић. Редитељ је Марко Ђилас, а аутори серије Марко Поповић и Ива Митровић.

„Инспирација су нам били људи који раде у кол-центрима, поготово мобилних оператера и телеоператера. Они су константно изложени нашим фрустрацијама, зовемо их и понашамо се као да је питање живота или смрти, да ли нам интернет прекида или нам не ради опција ТВ уназад. А онда смо помислили шта би било када би неки од тих позива стварно био питање живота и смрти“, истиче Марко Поповић.

„Било нам је занимљиво да то буде нека ситуација која је животна, која се дешава неким људима који личе на нас и где суштински можемо да замислимо да би тако нешто могло и нама да се деси“, наводи Ива Митровић.

Снимање ће трајати два месеца, на више од педесет локација, а осам епизода серије Позив биће емитовано почетком следеће године на Првом програму РТС-а.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво