Читај ми!

Када ће наставак Црне свадбе и кад почиње Било једном у Србији - Нова „серијска" година на РТС-у

Прошлу годину, између осталог, обележила је и хиперпродукција серија на свим телевизијама. Радио-телевизија Србије наставља са новим сезонама већ популарних серија, али и са новим насловима.

На каналима РТС-а гледаоци ће током 2022. године, имати прилике да гледају наставке серија у новим сезонама, које су већ стекле велику популарност, али и неке сасвим нове наслове.
Серија Црна свадба је привукла посебну пажњу.

„Врло је необична, и оставила је тим отвореним крајем, могућност за још сезона. Још не знамо, нисмо ни читали тај нови наставак, али све алудира на то да ће бити наставка", рекао је у Београдској хроници Марко Новаковић, одговорни уредник Драмског и домаћег серијског програма РТС-а.

Додао је да је прошла година била рекордна по броју премијера - на РТС-у је емитовано 220 премијерних епизода, што се до сада, како каже - никада није догодило. Гледаоци су пратили 15 нових серија, које су реализоване што у лиценцној, што у сопственој продукцији. 

„Оно што је битно то је квалитет који желимо да гајимо. Камионџије су кренуле и одлично су прихваћене, имале су сјајан рејтинг у првом викенду емитовања, ту је још 10 епизода, дакле укупно 12 у тој новој сезони", каже Новаковић.

Додаје да су на програму репризе епизода прве сезоне серије Јунака нашег доба, а да гледаоце у фебруару очекују још 24 епизоде које говоре о породици Чичановић и њиховим догодовштинама.

Осам епизода серије о Лесковцу, Било једном у Србији, креће са приказивањем после Камионџија, у виду викенд-серије, а у плану је и емитовање хрватске серије Подручје без сигнала са шест епизода.

Новаковић је за крај рекао да ће многе серије које су прошле године имале прву сезону, ове године добити свој наставак.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво