Читај ми!

После Скарлет Јохансон и Џерарда Батлера и Ема Стоун хоће своје паре од улазница

Звезда филма „Круела“, америчка глумица Ема Стоун, наводно, после Скарлет Јохансон такође спрема тужбу против компаније „Дизни“. Њихова клегиница Емили Блант помно прати зараду филма „Авантура у џунгли“, а очекује се да се још глумаца јави „Дизнију“ због кориговања уговора.

Наводећи да је изгубила 50 милиона долара као резултат објављивања филма Црна Удовица на стриминг сервису „Дизни плус“ истовремено са биоскопском дистрибуцијом, Скарлет Јохансон је поднела тужбу против студија „Дизни“.

Холивудска звезда потписала је са компанијом уговор у којем се наводи да ће део њеног хонорара за поменуто остварење долазити од продаје биоскопских улазница.

Само неколико дана касније, бивши уредник часописа Холивуд рипортер Мет Белни наводи у свом блогу да би Ема Стоун и Емили Блант могле да буду следеће звезде које ће предузети мере против филмског гиганта.

Ема Стоун игра насловну улогу у „Дизнијевом“ остварењу Злица (Cruella), док Емили Блант тумачи једну од главних улога у филму Авантура у џунгли (Jungle Cruise).

Обе глумице су наводно имале уговоре са „Дизнијем“ који предвиђају зараду од продаје улазница.

Како време пролази све је више оних који верују да је „рат“ са „Дизнијем“ који је Јохансонова покренула, само почетак борбе звезда са филмским компанијама због наводног губитка зараде.

Тако је након Скарлет, и Џерард Батлер поднео тужбу против компаније Њу имиџ/ Миленијум филмс тврдећи да му се дугује најмање 10 милиона долара за акциони филм Пад Олимпа из 2013. године.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво