Читај ми!

Ко у животу није искаљао гуме, тај није живео

Вечерас, почиње приказивање нове домаће серије „Каљаве гуме“ у режији Миодрага Ћертића, са занимљивом глумачком поставом.

Романтична комедија између два контитента. Пут од Србије до Америке за главну јунакињу 60-годишњу Београђанку, пијанисткињу по вокацији – биће изазов, животни.

Чудесни свет интернета упознаће је са човеком њеног живота. Осим што је преузет из једног америчког кантри хита, назив серије Каљаве гуме провлачи симболику.

„Постоји та изрека 'ко у животу није макар једном искаљао гуме, тај није живео'. Значи треба одговарати изазовима животним, то је заправо прича ове моје јунакиње Весне – искаљала је гуме у једном тренутку, а како се то све завршило, видеће се“, каже Горица Поповић.

Партнер Горице Поповић је амерички глумац Крист Малки, српској јавности познат као Хенк у култном Твин Пиксу. Улога страственог Американца Роберта у српској серији била је својеврстан излет.

„Прича је љубавна, попут авантуре срца. Гледаоци ће упознати двоје људи који су у другој фази живота и носе се са проблемима са каквима се носе тинејџери. Наши јунаци покушавају да открију где су и шта ће са својим животима. Мислим да ће гледаоцима прича бити интересантна. Сви ви у Србији гледајте нас“, наводи Малки.

Ауторски тим Миа и Миодраг Ћертић био је инспирисан исељеницима, одласком деце у иностранство, раздвојеношћу од родитеља.

„То је прича, однос уопште према старости, према старењу, према тим приликама које се у животу отварају стално – да ли је могуће бити отворен за изазове које живот носи до краја на неки начин и о том односу у мом случају између мајке и сина“, каже глумац Бојан Жировић.

Суботом и недељом, после Дневника – у десет епизода прича о љубави која не познаје границе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво