Читај ми!

Јелена Ступљанин између Бошковића, Камионџија и Предстраже

Вешто балансирајући протеклих месеци између обавеза око домаћих серија „Случај породице Бошковић“ и „Камионџије“, али и светског хит серијала „Предстража“, глумица Јелена Ступљанин прилагођавала се и условима које је задавао коронавирус. Најважније је сачувати себе и здрав разум – поручује уметница.

На основу првих догодовштина јунака Случаја породице Бошковић које ових дана гледа на телевизији, чланица глумачке екипе серије Јелена Ступљанин оцењује да је у питању духовит, опуштајући ситком.

„А опуштање нам је свима потребно у овим тренуцима. Серија је тако конципирана да се поред породице Бошковић појављују и специјални гости и ја сам међу њима. У једној од епизода играћу поштарку Живку“, рекла је Јелена не откривајући превише детаља.

Јелена Ступљанин, као и њене колеге из позоришта, прилагођава се ситуацији коју из дана у дан мења коронавирус.

Такође, протеклих месеци, осим јунакињама које је тумачила у домаћим серијама Случај породице Бошковић и Камионџије, бавила се ликом и у страној продукцији – серији Предстража (The Outpost).

„Целог лета и увелико у току јесени, а и сад још траје снимање серије The Outpost. Снимање је у Београду, у студију који је специјално направљен за ту серију, а продуцент је америчка телевизија The CW“, објаснила је Јелена.

Према њеним речима, поред главних ликова које играју углавном Американци и Енглези, има и ликова које играју српски глумци.

„Ја сам од друге сезоне са њима. Сад већ четврту сезону радимо“, истакла је позната глумица додајући да је њен део посла већ завршен, то јест сцене у којима се појављује њен лик су снимљене.

Рад са екипом серије Предстража Јелена описује као предивно искуство, а услове оцењује као одличне у сигурној атмосфери: „Глумци су се често тестирали на корону тако да су сви на сету увек били заштићени“.

Говорећи о томе колико је тешко правити планове за будућност у условима светске пандемије, Ступљанинова је истакала да је изузетно важно сачувати себе.

„Тешко је бити паметан у моменту када си у жижи нечега када се дешава. Ја себи стално говорим – очигледно не знам где ово води и то је у реду. Не задајем себи велике задатке и циљеве. Трудим се да сачувам своје ближње и истовремено читам књиге, гледам серије, филмове. Не гледам толико вести јер ништа не можемо да урадимо осим да сачувамо себе и здрав разум“, поручила је уметница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво