Читај ми!

Како се „Мама и тата играју рата“ када се заврши „Реална прича“

Серија Гордана Кичића „Мама и тата се играју рата“, настала према филму „Реална прича“, од прве епизоде је освојила телевизијску публику. Сви који су заволели породицу Радисављевић од недеље, 1. новембра, моћи ће да гледају наставак приче о њима.

У суботу и недељу на Првом програму РТС-а гледамо пету и шесту епизоду серије Мама и тата се играју рата. Догађаји из филма Реална прича се расплићу, и од недеље почињу потпуно нове авантуре Вељка и Јадранке, њихових пријатеља и породице.

Прича се наставља девет месеци након догађаја које смо видели у филму и у првих пет епизода серије. У њихове животе улазе нови људи који доносе сасвим нове драмско-комичне заплете. Вељкова каријера креће узлазном путањом, али да ли се то исто дешава и са његовим приватним животом?

„Вељко и Јадранка се сада налазе у потпуно новим животним околностима. Из тренутка у тренутак ствари постају другачије, а видећете како се они у томе сналазе. И глумачка екипа се у наставку приче шири. У улогама двоје људи који ће утицати на односе у породици Радисављевић појављују се Милутин Милошевић и Анђела Јовановић“, открива Гордан Кичић.

Редитељ нових епизода је Владимир Тагић, познат по серијама Јутро ће променити све и Сумњива лица.

Музику су и у новим епизодама радили Краљ Чачка (Ненад Марић) и његов брат Марко Марић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво