Аница Добра: Бити нормалан је лепо, али досадно

Када би стално били нормални, никада не би открили докле можемо да идемо и шта све можемо да досегнемо у животу, каже глумица Аница Добра за РТС, додајући да је лепо бити нормалан, али је досадно.

„Надам се да сам се ја променила за ових протеклих шест месеци, јер је то једини начин да се промени свет око мене. Да га другачије перципирам, да ми буде добро у свакој ситуацији, да ме промена води напред и не зауставља“, каже Аница Добра гостујући у Београдској хроници.

Прошли пут када је гостовала, глумица је рекла да јој је када су уведене мере забране кретања и путовања доста помагало путовање у мислима и да је то сачувало, али је у међувремену почела да путује и то због снимања.

„И једна и друга врста путовања је квалитетна. И једна и друга врста се рачуна и важи“, сматра прослављена глумица.

Почела је, како каже, да ради два пројекта у Србији – случај породице Бошковић и Бележница.

„Нормална прича о ненормалним људима и ја сам ту исто, наравно, ненормална. Лепо је бити нормалан, али је досадно. Ако би стално били нормални, никада не би открили докле можемо да идемо и шта све можемо да досегнемо у животу“, истиче Аница Добра.

Додаје да је јако задовољна са улогом и да је посебно радује када су и колеге око ње инспирисане сјајним сценаријом Катарине Ралевић и Нине Џувер, које су имале храбрости да праве текст који није баш породично коректан, али у којем ће се сви препознати и смејати се.

Иако је називају српским Досије Иксом, Аница Добра сматра да је Бележница и боља од тога, јер се ослања на истините догађаје.

Прослављена глумица наводи да је свако доживео или чуо о нечему што је између истине и сна, између светла и сенке, нешто што не може баш да се рационално објасни и да се смести у три димензије.

„Ми замишљамо време и наш живот како тече хоризонталном линијом. Прошлост, будућност и нас сада у средини. Али не, живот понекад иде и вертикално на тој линији. То су ти искоци. Серија Бележница се бави паранормалним, оностраним и тим искоцима“, закључује Аница Добра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво