После тромесечне паузе, настављено снимање серије „Каљаве гуме“

Међу пројектима чије је снимање прекинула пандемија коронавируса нашла се и телевизијска серија „Каљаве гуме“, у режији Миодрага Ћертића, која се ради за РТС. После скоро три месеца паузе, снимање је настављено.

Каљаве гуме, романтична комедија од десет епизода лагано ниже нове сцене у београдском студију на Дорћолу. Екипа која реализује причу инспирисану мајкама чија деца одлазе у иностранство, задовољна је. Камере поново раде. Глумци, посебно надахнути.

„Диван је осећај. Мој посао, оно што радим целог живота, захтева публику, захтева рад, захтева активност и ја сам стварно једва чекала. Имам мало и трему, не велику, али играћу на енглеском...“, каже Горица Поповић која тумачи улогу главне јунакиње у серији Каљаве гуме.

„Стварно је узбуђење велико. Баш ми је онако први осећај био када сам читао, да се чита у даху, да се лако прати и врло је емотивна прича. Мени и мојој генерацији је на неки начин веома блиско јер имам пуно пријатеља који су напољу“, напомиње глумац Бојан Жировић.

Како се радња Каљавих гума одвија на релацији Београд-Калифорнија, јер у фокусу је веза удовице из Београда и човека из Луизијане са безброј занимања, снимање ће после Београда бити настављено и са оне стране Атлантика.

„Чекамо извештаје, вероватно ништа неће озбиљније да се захукта до септембра. Имамо пун распоред, нама долази Крис Малки 1. јула и са њим имамо двадесетак дана снимања овде“, каже редитељ серије, Мики Ћертић.

Серија Каљаве гуме није повезала само судбине јунака који су тек после шездесете пронашле љубав живота, већ и екипа професионалаца из Србије и Америке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи