„Јужни ветар“ одувао рекорде, крај сезоне у недељу

Домаћа серија „Јужни ветар“, у продукцији Радио-телевизије Србије и реализацији извршне продукцијске куће „Режим“, обележила је досадашњи део телевизијске године.

Након великог успеха филма, ТВ публика жељно је ишчекивала сваку премијерну епизоду ове динамичне саге. Пред велико финале, које је на програму у недељу на нашем Првом програму, Јужни ветар већ сада има резултате којима може да се похвали и захвали верној публици.

Јужни ветар је најгледанија домаћа серија у 2020. години, са просечним уделом у гледаности од 35,5 одсто, што значи да је уз серију у просеку био сваки трећи гледалац телевизије у Србији.

Податак који додатно показује да је ова серија окупила испред малих екрана различите генерације јесте да је удео у гледаности серије био највећи у популацији младих од 15 до 19 година и од 45 до 59 година, који по старости одговарају родитељима младих.

Ово је једина домаћа серија у 2020. години са више од два милиона гледалаца – не само у једној, већ у четири до сада емитоване епизоде.

Све епизоде Јужног ветра доступне су на РТС Планети, а серија до сада има више од 750.000 прегледа на мултимедијалној платформи РТС-а.

Јужни ветар дува последњи пут ове сезоне 19. априла, у недељу од 20.15, премијерно на РТС 1, када ће Петар Мараш и остали омиљени ликови још једном покушати да победе – сами себе.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво