Розарио Досон ће играти Ахсоку Тано у новој сезони „Мандалоријанцa“

Екипи серије „Мандалоријанац“ ће се у другој сезони придружити Розарио Досон, која ће оживети лик популарне Ахсоке Тано, преноси „Слеш филм“.

Овај потез представља јасну намеру о повезивању „Дизнијевих“ популарних анимираних серијала Ратови звезда: Ратови клонова и Ратови звезда: Побуњеници, у којој је Ахсока Тано један од главних ликова, са изузетно успешном играном серијом Мандалоријанац.

Ахсока Тано је први пут представљена у Ратовима клонова 2008. године као ученица Лука Скајвокера. Упркос великој популарност лика, она се никада није појавила у некој од играних форми франшизе.

Чини се и да је сада прави тренутак за тако нешто, имајући у виду да је Дејв Филони, који је један од твораца њеног лика, такође и сценариста, продуцент и редитељ у серији Мандалоријанац.

„Дизни“ је већ најавио да ће наредна сезона стићи на њихову онлајн платформу Дизни плус у октобру, мада се још не зна да ли ће пандемија коронавируса утицати на потенцијално одлагање тог датума.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво